Covid-19 informasjon

Oppdatering 6. november

Med bakgrunn i smittesituasjonen og at Oslo kommune har innført sosial nedstenging avlyser vi dessverre de fysiske samlingene våre fra og med søndag og ut november. Men kirken er ikke en bygning, og vi fortsetter som fellesskap.

Gudstjenestene streames søndag kl. 11:30, og vi oppfordrer alle til å være med live på de digitale møtepunktene.

Vi ber om trygghet og beskyttelse for byen vår, og oppfordrer til å bære hverandre i bønn gjennom en krevende tid.

Oppdatering 28. okt

Smitten i landet og byen vår øker, og det har kommet nye restriksjoner både lokalt og nasjonalt. Det er ikke kommet nye restriksjoner på antallet på gudstjenestene, men allikevel gjør vi nå noen tiltak for å begrense smittefaren på møtene våre.

  • Vi øker avstanden mellom setene på gudstjenesten. Dette medfører at det blir noen færre plasser på gudstjenestene våre. Vi oppfordrer derfor til å være ekstra tidlig ute med å melde seg på møtene. Påmelding åpner 2 uker før.
  • Oppfordring til bruk av munnbind før og etter møtet. I tråd med Oslos kommunes anbefaling om munnbind på offentlig sted anbefaler vi bruk av munnbind før og etter møtet.
  • Gudstjenestene streames live på Facebook. Dersom du ikke får plass, eller du ikke kan komme grunnet symptomer eller karantene vil møtene våre streames live i Facebook-gruppen vår.
  • Huskirkene gjør alternative løsninger. Regjeringen anbefaler nå maks 5 personer i private hjem, og dette påvirker selvsagt hvordan vi gjør huskirkene våre. Kontakt gjerne din huskirkeleder om du lurer på hvordan dette vil se ut i din huskirke.
  • Thanksgiving-arrangementene må dessverre avlyses. Med dagens restriksjoner ser vi det dessverre ikke som forsvarlig å arrangere Thanksgiving i hjemmene slik vi tidligere har forespeilet. Allikevel oppfordrer vi gjerne til å arrangere Thanksgiving på eget initiativ med de du er i kohort med og/eller omgås ellers.

Midt i en skiftende tid er vi utrolig takknemlig for at vi fortsatt kan møtes som kirke. Vi har hjertet fullt av håp for tiden foran, og selv om vi gjør alt vi kan for å beskytte og verne om de rundt oss, tror vi at Gud bærer hver eneste av oss også gjennom denne tiden. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller har andre behov.

Husk også DNA-samling førstkommende søndag, hvor vi forteller mer om veien fremover for Kollektivet, i tillegg til at vi åpner for medlemskap i kirken.